Rollerblades ♥


Skor

I går blev det en tur till Mariedahl. Det börjar bli dyrt när Erik ska me ;-) Han klippte sig & köpte sig ett par snygga skor. Han som redan köpt sig ett par för bara någon vecka sedan. Ja ja, jag tycker det är kul att han börjat visa lite intresse för kläder & skor.
Grabbarna fick sig ett par allvädersstövlar också. Jag blev utan, inget alls till mig själv. Förrutom påsen från godishuset då såklart ;-)
Fast det förståss, beställde ett par "curlingkängor" från en skofärsäljare på jobbet. Har alltid velat ha ett par, mycket billigare än i butik. Nu hoppas jag att jag kan ha dom bara, har köpt dom oprovade.




Eriks nya skor



Grabbarnas fodrade "slask-stövlar"

"Fredagsmys"

Detta utspelar sig hemma i soffan en helt vanlig fredagkväll.

LUDVIG - Jag pruttade!
ERIK - Pruttade du?
LUDVIG - Ja, tyvärr...


Lilla mamma + lek & plask.

Det är mysigt att vakna när Ludvig stryker en på ryggen & säger "min lilla mamma"

                                              

Efter det uppvaknandet käkade vi alla frukost tillsammans & sen var det premiär i dag för Sebastian att gå på lek & plask. Han tyckte att det kändes pirrigt innan det var dax, men han tyckte att det var roligt. Jag är dock rädd att han ska tycka att det blir för tråkigt innan de 10 tillfällerna är över. Idag fick de träna på att doppa öronen, blöta håret, hoppa i vattnet & ha vatten nivån vid munnen. Tror att han egentligen hade förvänta sig mera "lek & bus".

                                                  

En helt "vanlig" torsdag

Är hemma med Ludvig idag som har feber. Sebastian ville gå till förskolan, så han är där en kort stund idag. Regnet öser ner & det går löss på jobbet. Ja det var nog en ganska bra sammanfattning på denna helt "vanliga" torsdag ;-)


Testing



Har lekt lite i ett bildprogram. Det är skoj, men svårt. Lite mera träning så kanske man kan lägga upp lite mera avancerade bilder så småningom.                 


Första helgen i september

Japp, nu är den här - hösten! Det är kyligt på morgonen & vi har alla (utom Erik) hunnit med varsin förkylning.

Denna helg har vi hunnit med en hel del, i alla fall jag. I fredags slutade jag tidigt & åkte iväg hem till en kompis som nyss blivit mamma. Fick snusa länge på lilla Theo, 2 månader & super söt. Efter kaffe & bebis mys åkte jag till frisören & klippte mig kort! Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men efter att ha fått fixa lite själv med nya frillan så känns det bättre. Måste bara vänja mig varje gång jag går förbi spegeln.



Kort hår


På lördagmorgon kom gammelfarmor Siri, faster Erika & svärföräldrarna på besök. Dom gjorde senare en runda inne i stan & då passade jag på att göra höst i tv-rummet. Bytte gardiner, matta, kuddfodral & ljuslycktor. Så nu är det svart & grönt där uppe, blev riktigt mysigt. Medans barnen lekte med varsin kompis hann jag också med en power walk.
När dom var tillbaka käkade vi kräftor & paj till middag, gott.





Siri & Krister




Idag fyller Siri 75 år, så det blir ett litet firande innan dom åker hem igen. Tror att om jag hinner idag så kanske det blir en sväng till stan för att inhandla ett par täckbyxor & en mössa till Sebastian. Kanske man byter gardiner i "matsalen" också, ska upp med ett par mörkbruna där. I kväll blir det ett muskelpass, hur nu det ska gå... Har en otrolig träningsvärk sen tidigare i veckan. Men det är en värk jag gärna kan leva med ;-)



Olle & Sebastian



Dom är stolta över sin fästning som dom har byggt



Ludvig & Märta

Sebbe - Stockholm

När Sebastian fyllde 5 år fick han en väldigt uppskattad present av farmor & farfar.
Nämligen att flyga ner till Stockholm över en helg & gå på grönalund.
"Mamma, det känns lite pirrigt att flyga" sa han när dagen var kommen. Han hade nog den bästa helgen på länge & pratar fortfarande om flygande musen, den bästa berg & dalbanan. Vet inte hur många gånger han åkte den.

Han fick uppleva en besök på Junibacken & se Astrid Lindgrens alla figurer, äta godis, vara uppe sent och härja fritt på grönalund. Att bara för första gången flyga flygplan var ju en upplevelse för sig. Men att åka tunnelbana, visste han med bestämdhet att han redan gjort på Lycksele djurpark (tunnelrutchkanan), tänk va logiskt dom tänker ändå... Spårvagn hann han visst också me. 
Han säger själv att han nu har åkt allt utom helikopter.
Jag skulle också vilja fylla 5 år :-)





RSS 2.0