Fredag den 13:e

Kan inte direkt påstå att detta varit någon otursdag, tvärtom har det varit en väldigt bra dag!
Sebastian fick följa med mig på jobbet idag. Det gick jätte bra & han tyckte att det var kul att få se hur mammas gör på sin förskola.

När vi slutat för dagen åkte vi till strömpilen för att införskaffa honom ett par nya jeans. Snacka om att han vet vad han vill ha! Tog in typ 8 par i provhytten, men det var bara dom med tryck & nyckelring som passade (enligt Sebastian), så dom fick det bli. Sen hittade han ett par PAX sandaler med eldflammor som han bums skulle ha. Jag blev osäker eftersom dom kostade 300 spänn & tror att han mest kommer att använda crocsen i sommar. Men han försäkrade mig om att dom passade jättebra & att dom gick jättebra att springa i. Nu vill Ludvig också ha ett par...

Efter det hämtade vi upp Erik på universitetet & jag släppte av dom hos frisören. Under tiden åkte jag till intersport & köpte en solhatt till Ludvig. Jo han tyckte om den, men det skulle helst ha varit en bil på den, tyckte han. Jag blir tokig snart på mina små modemedvetna killar.
Sebastian ska bara ha jeans & måste till & med byta sockar ibland för att det inte känns bra. Duger inte med vilken tröja som helst heller.
Ludvig ska också bara ha jeans, men då är det bara ett par som duger. Så när dom ligger i tvätten går han & hämtar dom. Man får under protest på honom andra byxor, med då måste det vara med fickor. Så ja, det är lika bra att dom får följa med & köpa kläder i fortsättningen.

I alla fall så hämtade jag sen upp två snygga killar med ny frilla. Nu är det bara Ludvig som skulle behöva sätta sig under saxen. Men när vi hämtade honom hos mormor & morfar sen & han fick se Sebbe med all färg i håret var det inte så svårt att övertala honom.
Men om vi ska vara riktigt ärliga så var det Sebbes nya jeans han såg först ;) (Sebastian hade ju naturligtvis gått in i en provhytt & bytt till sina nya direkt dom var införskaffade)





Bilder från en underbar påskhelg!

Känns ju som ett tag sedan nu när man har hunnit med valborg & allt, men har man lovat så har man...

Erik & killarna åkte upp redan på onsdagen till Vilhelmina & sedan vidare till klimpfjäll, jag kom efter på långfredagen. Vilket toppenväder vi hade hela helgen! Strålande sol. Vi han med skoterkörning, pimpeltävling, grillning & lite lekar för både stora & små.
På söndagen åkte vi vidare mot Skarvsjöby & sov en natt hos min mormor & morfar. Där blev det mera sol, grillning & fyrhjulskörning. Så fick grabbarna också äntligen se "Elsa-katten" (som Ludvig säger). Vi hade verkligen en super trevlig helg med nära & kära, & en stor sol på himlen.

Tyvärr har jag många bilder kvar i mobilen, men jag bjuder på dessa iaf.



På väg ner mot sjön i Skarven för att grilla & mysa.

   



Ludde undersöker...



Sebbe, min lilla skogsmulle.



Fyrhjulingen gick varm... Men när jag skulle köra tordes ingen av dem åka. Jag var tvungen att köra en bit själv först för att visa dem att mamma också kan. När jag kom tillbaka sa Sebastian -" Ja, det där gick ju bra mamma!"



Ludvig förälskade sig i hjälmen. Här tvättar han...






RSS 2.0