Äntligen med dator igen, å så har vi snusat på tvillingar!

Hårdisken på datorn hade pajat, men nu har Erik fixat en ny.
Snacka om att man känner sig naken utan dator, då kommer man på en hel massa man behöver kolla & fixa... Har ju en Iphone, men den verkar också hålla på att ge upp :( den tar lång tid på sig när man är ute & surfar & sen rätt som det är stänger den bara ner. Skulle nog behöva införskaffa mig en ny, men pengar pengar...

Vi har varit i Lycksele 2 dagar på djurparken & lyckolandet. Grabbarna älskade det, levde rövare & skrattade gott. Glass, hamburgare, djur & karuseller samanfattar dessa dagar rätt så bra.
Att se sälarna Totta & Vilma matas var också en höjdare.

Vi hade också en sån väldans tur att Sebastian & Ludvigs tvilling-kusiner kom till världen i tisdags.
Det blev 2 välskapta, supersöta pojkar som vi fick äran att hälsa på endast 10 timmar gamla. Så små & ändå så perfekta. Så igen säger vi stort grattis till Anneli & Q!

Imorgon blir det nog stranden för oss, men först ska jag in till stan & klippa mig. Väldigt välbehövligt. Vi håller tummarna för att detta soliga, varma väder fortsätter ett tag nu.
Stolta är vi också, Ludvig är numera torr på dagen! Har verkligen gått fort & smärtfritt, med ytterst få olyckor. Ingen alls på flera dagar, han har verkligen blivit stor. Säger till när han behöver, även om han har nattblöjan på sig.


Bilder från våra äventyr kommer senare.


Sommar sommar sommar!!!

Nu har vi äntligen fått smaka på lite sommarvärme igen, härligt!
Hela 5 dagars ledighet har vi hunnit med också, hade nästan lite jobbångest igår. Men nu är det inte länge kvar förrän semestern äntligen är här, den är verkligen efterlängtad.

Vi har grillat massor, hunnit umgås med goda grannar & varit i olika lekparker.
Sebastian har fått smak på att spela fotboll & fiska, duktig är han också & aldrig vill han ge sig. Han kan hålla på hur länge som helst. Ludvig han älskar sin cykel, det blir många varv runt kvarteret på trehjulingen. Fotboll kan han också tänka sig, men han är dock lite väl ego... Drar bara iväg med bollen, blir nog en bra forward om några år :) Annars hänger han mest hos Peder & Maggan (i huset brevid) & klappar Morgan, deras hund. Han älskar verkligen djur. Vissa kvällar måste han bara ner till mormor & morfar för att krama deras hundar godnatt...



Blivande proffs?



- "Man måste passa också. Ludvig!"



Vattenpaus för Ludde.



Boxering pågår.

Igår cyklade vi ner till sävarån så Sebastian fick testa sitt kastspö som han fått av min arbetskamrat, han tyckte det var superkul. Vi passade på att grilla korv till mellis & bara mös i solen.



Grillar korv till mellis.



Sebbe fiskar.

 

Erik har nu sommarlov från skolan, men ska jobba några dagar här i juni & sedan resten av hela sommaren. Men denna vecka får grabbarna vara hemma & mysa på med pappa medan jag är på jobbet & sliter.
Idag har dom varit & matat fåren. Ludvig tyckte om dom vita fåren, men det svarta var han mer skeptisk till. På eftermiddagen hann dom med mellis i lekparken, då dök visst morfar upp.



Bä bä svarta lamm...






Kastar stenar i Sävarån.



Ludvig & Märta ska iväg på bilsemester.



Olle & Sebastian bygger "koja".



Efter varma sommardagar är man både trött & smutsig, vad passar då bättre än ett kvällsdopp.

 

Till helgen ser vi fram emot en kvartersfest här på ferievägen. Vi ska också hinna med att fira min morfar som fyller 75 år + att Sebbe är bjuden på kalas hos grannflickan. Mycket fest & trevligt sällskap med andra ord! :)




RSS 2.0