Andra advent!

 
Tiden springer iväg nu tycker jag. Även om det är mycket på jobbet så känns det som måndag - fredag, måndag - fredag hela tiden. Det är riktigt mysigt att vi har fått mycket snö nu också, vore så tråkigt att måsta ha en grön jul.
 
 
Hur gick det då för Ludvig när han skulle dra ut sin tand? Jo, ungefär som gången innan vi försökte... Han blev inte alls påverkad av den lugnande medicinen. Vi var sammanlagt 4 st vuxna som höll honom, men stolt & omtöcknad var han efteråt. Om det blir någon nästa gång så blir det nog sövning, varken jag eller Ludvig vill nog gå igenom detta igen.
 
Festen som vi hade i början på november var hur kul som helst! Tänk va härligt att samla ihop alla nära & kära på ett & samma ställe hela kvällen & bara parta loss. Vi hade verkligen jätte kul!
 
Vi längtar nog hela familjen efter jullovet nu. Vi är alla trötta på morgonen, men har svårt för att ta oss i säng på kvällarna. Några dagars ledighet & slappande skulle sitta fint nu, det behövs tid för familjemys & återhämtning. Pepparkakorna är bakade, julklapparna är snart fixade allihop & julkorten på framkallning. Grabbarna har pyntat sin små julgranar & skrivit önskelistor som vi funderar på att lämna till tomten idag, han skulle visst infinna sig på strömpilen. Ja, det får nog bli dagens utflykt. Julfrillan har jag fixat också. Chockade nog alla & inte minst mig själv när jag klippte av mig luggen & tro det eller ej så blev jag riktigt nöjd. Fast det är svårt att styla till det så där bra som frissan får till det... När jag kom på jobbet så va det en flicka som tyckte att det såg ut som "rock´n roll" & det tycker jag är ett ganska bra betyg =)
 
"Rock´n roll"  Mina pyssliga grabbar.
 
 "En sockerbagare..."  Stolt Nisse!
 
 

RSS 2.0