Så var det påsk igen!

Erik & killarna drog iväg till vilhelmina redan i onsdags & vidare till klimpfjäll igår. Jag fick stanna kvar hemma, för jag har jobbat fram till igår eftermiddag. Så jag har faktiskt haft huset för mig själv i 2 dagar, ganska skönt. Men nu sitter jag med mitt morgonkaffe & ska packa klart det sista för att sen köra hela vägen till klimpfjäll. Jag måste erkänna att jag gruvar mig lite, har så svårt för att hålla mig vaken när jag ska köra längre sträckor.
Ja, jag måste väl erkänna att jag saknar både barnen & Erik också, även om det är skönt att få vara för sig själv en stund så är det inte riktigt samma sak att vara utan familjen. Sebastian var sjuk när de åkte också, hög feber :( Men han är piggare nu, hoppas att lillebror klarar sig.

Igår var sveriges radio P4 på jobbet & sände live från min avdelning. Reportern frågade 2 av barnen & en pedagog (jag) om påsken & allt som hör till. Är stolt över barnen, de skötte sig jättebra & var duktig på att svara på frågorna. Var faktiskt lite orolig inför detta, för vi har hafte en otroligt tuff vecka,. Många barn & sjuk/ledig personal, men nu gick det ju bara bra.

Har packat kameran, så håll utkik efter påskbilder nästa gång.
Här kommer en söt påskkärring (Sebbe) från 2008, fy vad tiden går fort.



 



Bilder från mobilen & lite allmänt snack ;)

Är dålig på att skriva nu för tiden, men vi mår alla bra. Grabbarna är lite förkylda & jag & Erik känner av halsen lite, men det som inte dödar det härdar :)
Erik pluggar & vi är riktigt stolt över honom, klarat alla tentor än så länge. Tänk att han snart gjort första året, BARA 2 år kvar nu ... Själv jobbar jag på, bara vi tar oss förbi galontiden nu så har jag ju ett ganska najsigt jobb. Bara till att vara ute i solen hela dagarna & busa med barnen.

Sebastian har fortfarande en ganska bra period. Lyssnar oftast på vad man säger & vi behöver sällan tjata på honom. Trivs på förskolan, även om han gärna skulle vilja äta frukost hemma lite oftare. Gillar att spela spel & lägga pussel, han älskar att skriva & laborera med bokstäver. Han har fått ett par av Eriks gamla hörlurar som han pluggar in i sin cd spelare & lyssnar på Alice Cooper. Då känner han sig rätt tuff ;)
Han har dock börjat tjata om att ta fram cykeln, för ett av barnen på gatan har gjort det... Men vi övriga föräldrar har kommit överrens om att drivorna måste töa mer först. Bilarna har ju inte en chans att se dem som snöhögarna är nu.

Ifrån Ludvig sprutar det bara nya ord! Han pratar som aldrig förr, man blir rätt slut i ören. Men det är skoj att han lärt sig & kan förmedla sig bättre. Han är sugen på att prata om allt & alla, vägrar dock att säga sitt eget namn. Frågar man honom så heter han Tyson :)
Han har det lite kämpigt ibland när Sebastian leker med kompisar. Han vill så gärna vara med & dom vill vara ifred, så där måste man vara med & styra lite ibland. Tyvärr har Sebastian en kompis på förskolan som inte är så snäll med med Ludvig. Idag hade han hållit i Ludvigs armar bakom ryggen på honom så han gått in i en vägg & slagit sig ordentligt i pannan. Samma pojke hade också kastat vatten på sebastian (& en kompis till honom) idag, så de var tvugna att byta kläder. Han hade slängt hans mössa över staketet också. Gillas inte! Då blev mamma Emelie arg. Fy för vissa barn som aldrig kan lära sig när man gått över gränsen.

Annars så längtar vi väldans mycket efter den riktiga våren & sommaren. Tänk att det redan är april! & i maj har Sebastian sin funky kidz show. Biljetter kommer snart att börja säljas för de som är sugen på en lite vår-show! ;) Måste jag säga att han längtar...

Hittade lite bilder på mobilen som jag tänkte bjuda på för de som vill se.



En dag kom Sebbe hem som björn från förskolan.



En bild från dagis-backen.



Ulla-Bella i vårsolen.



Sebbes senaste klippning.



Världens bästa landhockey-målis. Vad gör man inte för barnen...



RSS 2.0