Klimpfjäll

Förra helgen åkte vi upp till klimpfjäll med ett par av våra goda grannar.
Vi hade det riktigt mysigt med sol, slalom, grillning & mycket skoter.
Barnen lekte riktigt bra & vi bara njöt av ledigheten & fjälluften.



Det gick några liter bensin ;)



Veronica & Inez myser i solen



Ludvig & jag mår också gott i solen



Elsa & Sebastian redo för backen. Liften var dock väldigt svår att besegra, så det blev några träningsåk i en mindre backe/lutning. Men lika glad var dom för det ;)



Charmtrollen Inez & Ludvig



Gott med korv



"Stugan"



Alla busungar samlade

   
   

Tack för en trevlig helg kära grannar!



Mormor 70 år

För två helger sedan firade vi min älskade mormor som fyllt 70 år. Gott fika, fina presenter & smarrig catering. Jag tror hon var ganska nöjd med hela helgen, även om hon helst velat slippa att fylla år :)



   

I helgen har vi haft barnens farmor & farfar på besök. Jag & Erik var & såg klungan igår & efter det blev det en middag med öl. Det är verkligen inte ofta man kommer iväg som ett par & lyxar på sädär, utan oftast turas man om att träffa sina vänner. Vi räknade ut att sist vi gjorde något liknande var i augusti, man borde helt klart göra det mycket oftare!
Barnen gick det ingen nöd på. Det hade varit iväg en sväng med farmor & farfar till Hamptjärnstugan & åkt skrana. På hemvägen blev det att åka igenom biltvätten & ett besök på Frasses. Allt var mycket uppskattat!

Idag var Sebastian bjuden på Elsas kalas på Leo´s lekland i prinsessrummet.
Vi åkte iväg hela familjen & lekte loss. Ludvig hade sån tur att han med fick vara med på ett hörn av kalaset, inte illa. Elsa fick fina presenter & barnen gott fika. Svettiga & trötta lämnade vi sedan Brännland.



 

Vi njuter av fullo av vårens väder som verkar ha hittat hit för en stund. Man känner verkligen hur hela kroppen slukar solens alla strålar & allt känns lättare & roligare på någon sätt.

Så till något minde roligt...
Sebastians kommentar till mig ikväll:

- Mamma, din rumpa gungar när man klappar på den!

Nedrans ungar som alltid ska vara så ärliga ;)



RSS 2.0