Bye bye träningen

Japp, då var man sjuk IGEN. Kan med ord inte beskriva hur uppgiven jag känner mig, hinner precis bara bli frisk & börja träna så åker jag dit igen.

Vaknade upp tisdagmorgon med 39 graders feber, tryckte i mig 2 ipren & åkte till jobbet ändå. Har inte råd med fler hela karensdagar. Var där till 10.30, försökte öppna ytterdörren hemma med bilnyckeln (genom att trycka på knappen) & förstod då att medicinen höll på att släppa. Somnar en en timme på soffan & vaknar med 40,5 i temp! 
Är feberfri idag men har så otroligt ont i kroppen, är stel i nacke/axlar, ont i huvud/ögon, ömm över skulderbladen, känner mig yr/svag & har dålig aptit (vilket isäg inte alls gör någonting).
Helt enkelt färdig som artist.

Har ju varit sjuk nu till & från sen i oktober då jag fick mykoplasma, så idag fick jag nog & ringde läkaren på grund av all feber jag har haft i perioder varje månad. Jag fick en tid väldigt snabbt & väl där tog man ALLA prover man kan ta tror jag. De ska kolla allt från lever & blodvärde till njurar & socker mm mm. Känns skönt att dom tar mig på allvar, för det börjar verkligen ta på krafterna att vara sjuk jämt. En orsak sa han, kan vara mykoplasman som sänkt imunförsvaret i botten & att luftrören fortfarande är känsliga & tar åt sig all skit som cirkulerar. Att jag då arbetar på förskola underlättar ju absolut inte.
Pratade med jobbet idag, där hade dom skickat hem 4 barn från min avdelning med hög feber.
Ringer en klocka... Är det så, så undrar man ju om man någosin kommer att bli frisk?

Till något lite roligare.
Imorgon ska grabbarna få åka med farmor hem till Vilhelmina. Sebastian längtar, Ludvig likaså fast han ibland undrar om han inte ska vara hemma & ha myskväll med mamma istället. Tror han gruvar sig lite inför att sova där. Dom kommer att ha de så bra där, träffa småkusinerna, bada & busa på en massa. Jag & Erik kommer säkert också att ha det bra här hemma, hade bara hoppats på att få bli lite piggare.

                           



Nu får det faktiskt räcka!

Är det inte barnen som är sjuka så är det jag. Vi börjar detta år som vi avslutade det förra, sjuka.
Både Ludvig & Sebastian har haft hög feber, hosta & varit superförkylda, Dom har precis återhämtat sig & nu har jag åkt dit. Började med lite halsont på söndagen & igår vaknade jag upp förkyld, ont i kroppen & fick feber på kvällen. Blir galen, all denna vab & sjukfrånvaro tar knäcken på vår ekonomi snart. Vad hjälper det att Erik jobbar extra när vi bara är sjuka hela tiden?!

RSS 2.0