Där satt den...

tungan i brevlådan.
Sebastian kan nu bocka av "slicka fast sig" på "typiska göra barngrejor" listan.
Det hände igår när vi skulle ner till mormor & morfar. Sebastian lite i förväg & när jag & Ludvig kommer till svängen vid huset hör vi världens vrål. Där står sebastian fast-slickad med tungan på brevlådans lock. Det gick bra trots allt, kom loss efter någon minut. Blödde ganska mycket & han har ett snyggt sår på tungspettsen.

Slutsats:

Mamma - Jag ska aldrig mer prova att öppna brevlådan med tungan!


Kalas, skridskor & feber

Så kan man sammanfatta våra senaste dagar.
Efter Ludvig kalas så har vi hunnit med att fira Johannes som fyllt 23 år & Alexander som blivit hela 9 år! Och än är det inte slut, Lena ska ju bli ett år äldre & mormor fyller 70! Då ska vi se till att fira & mysa ordentligt.
Jag har också blivit firad av mina underbara vänner. De hade fixat ett hemma spa åt mig med bad & ansiktsmask. Så där låg jag & myste till bra musik, med ett glas vin & levande ljus.
Efter det blev jag sminkad & sen bjuden på middag på stan. Några öl senare & många, många glada skratt så somnade jag gott hemma vid halv 3 tiden. Det var en riktig toppen kväll som det ordnat, hade sååå trevligt!


   






Sebastian tycker verkligen att det är roligt att åka skridskor & jag måste faktiskt säga att han är ganska duktig. Förra helgen var vi väg hela familjen till hockeyrinken här i Sävar.
Erik & Sebbe åkte i hela 2 timmar! Jag & Ludde åkte inte fullt lika länge, & vi använde oss av skorna. Gick bara bra de med.









Denna vecka har vi tyvärr drabbats av sjukdom. Förskolan rinde hem Sebastian till lunch i onsdagas, han hade hosta & var allmänt hängig. På kvällen fick han lite feber. Morfar skulle vara med honom på tordag & fredag så vi kunde jobba/plugga, men så på torsdagmorgon så kräktes han plötsligt. Men det måste jag säga, att det var en konstig magsjuka... Direkt efter ville han ha frukost (hade inte hunnit äta det) & efter en massa tjat gav jag med mig. Sen lekte han & åt som en häst hela dagen. Vi var till & med ute & lekte en sväng. Inge mera kräk eller magont! Men man var ju nervös att lillebror skulle få det, men än så länge har han klarat sig. Däremot så fick de båda hög feber igår & Sebastian blev såååå besviken. Hans funky kids börjar nämligen idag. Men ta i trä, Han vaknade feberfri idag & har vart full speed på hela dagen så han fick faktiskt fara. Kände mig som en dålig mamma, men allt hade gått superbra & Sebastian är hur glad som helst. Tyckte det var jätte kul! Ludvig har dock kvar sin feber & är ganska hängig emellanåt...




RSS 2.0