Tillbaka igen!

Hej å hå, vad dåligt av mig att ligga på latsidan såhär... Men är ganska aktiv på andra ställen, typ facebook & instargam. Så för er som är intresserad att veta vad som händer & sker kan ju leta reda på mig även där. För er som redan har mig där, så blir det dubbel dos :)
 
Vad har då hänt sen sistonde? Jo, Sebastian har ju fyll 6 år & börjat i förskoleklass på Bävern. Han trivs jättebra & har blivit rätt så duktig på att läsa. Han har börjat att spela innebandy på tisdagar, går simskola på söndagar & tappade sin första tand i måndags.
 
Ludvig går kvar på förskolan & trivs han med. På tal om tänder, så stötte han i sin ena framtand för ca 7 veckor sedan & idag skulle den dras ut hos tandläkaren. Men han vägrade gapa trots lugnande medicin, envis som synden men rätt så kul va han. Så det slutade med en remiss till barntandläkaren på NUS istället. Annars så gillar han fortfarande alla sina svärd & att se film, när han inte leker med kompisar.
 
Jag & Erik då, jo vi ångar på med hämtning, lämning, studier, arbete, matlagning, städ & lite träning då & då. Till helgen ska vi ha en fest i klubbstugan för att fira vårt giftemål & att vi båda fyllt/fyller 30 år. Det ser vi fram emot.
 
  
 
Sebbes glugg & en "idolbild" på sig själv, som han ska ha på sitt rum.
 
 
Foto från igår när dom klätt ut sig för halloween. 

RSS 2.0