Rapport from Korea

just nu sitter vi i en hotellsvit som kostar 20 000 kr per natt!! den ar helt magisk! 3 sovrum med egna toaletter som spolar av sig sjalv, en super stor balkong med bubbelbad & ett fin fint kok. Det basta ar att det ar helt gratis for oss, Q har kontakter.

Vi har hunnit med att Noah & Elis 1 ars kalas, det var verkligen speciellt. Mycket folk, gigantisk buffe & helt olikt ett svenskt kalas. Verkligen en annorlunda upplevelse.


Vadret ar fantastiskt, ca 30 grader varmt & vaxlande mol & sol. Idag har jag & Sebastian brant oss lite grann. Vi har tillbringat dagen pa ocean world, dar finns varldens langsta vattenrutsckana. Aven en basang med hoga vagor som var laskig men kul. Sebastian rakade gora illa sina fingrar, dom skrapade mot botten & han fick 4 plaster. Dar var man ocksa tvungen att ha badmossa & flytvast.

Maten faller inte riktigt i smaken for grabbarna, men i dag fick vi syn pa ett burger king.

I morgon nar vi checkar ut sa ska vi ivag till en strand & sola & bada. Tyvarr sa kan vi ej ladda upp bilder har pa bloggen, men det kommer nar vi ar hemma igen. Ar lite svart att fa till det tradlosa natverket, men nar det gar kommer bilder pa facebook.
Vi mar toppen, dock blir det valdigt sena kvallar, ikvall somnade Ludvig i tallriken.

Kramar fran ett svettigt Korea!!


Oj oj oj...

Här går det undan! Ludvig kan numera cykla utan stödhjul!
Inget vi planerat, utan det var Sebastian som tjatade att vi skulle ta bort dom för han ville använda hans cykel som trick-cykel. Vi sa att det går inte, Ludvig måste få träna på det först. Man kan liksom bara inte ta bort dom. Men det kunde man tydligen! Ludvig sa - Vi kan prova mamma. Å då skruvade pappa Erik bort dom & ungen cyklade! Man är som lite stolt..
Det var likadant med Sebastian, då hann jag inte ens vara med. Erik skickade mig en bild en höstdag när jag var på Ikea, då kunde helt plötsligt han bara cykla utan stödhjul.
Barnen börjar bli stora.

RSS 2.0