Jobb & jobb

Känns som att det är vad livet består av just nu. Har börjat bli lite höst trött redan, men det hoppas jag att träningen (som jag äntligen kommit igång med) ska råda bot på.

Vad det gäller Eriks pluggande så går det rätt så bra. Han tycker det är lite klurigt, men det rullar på. För Ludvig verkar det äntligen ha släppt lite på förskolan också. Har haft 3 stycken super bra dagar nu. Inte ledsen när man lämnar & ett leende på läpparna hela dagen. Har börjat gå & lägga sig själv på madrassen också när det är dags för sovvilan.
Vad värre är att han lärt sig klättra ur spjälsängen här hemma, så nu sover han på en madrass på golvet i sitt rum. Eller han somnar på den i alla fall, sen kommer han till våran säng... Han sover lite oroligt på kvällarna,vaknar flera gånger innan jag & Erik hunnit gå till sängs. Men när han får sova hos oss så sover han som en stock.

Vi kan nu mera också lägga till ordet "bäpple" till Ludvigs lilla ordlista.
Det var i fredags som han talade om för oss att han åt "bäpple" som kvällsfrukt. Jag & Erik flög ur soffan & var fjantig värre & började filma med videokameran för att få föreviga detta lilla moment.
Ja, tänk vad stolt man kan bli för ett litet ord...



Ludvig leker med duplo

Skulle lägga upp en bild på Sebastian också, men datorn vägrade.
Får bli dessto fler på honom en annan gång.



Spännande saker

Nu är det förändringar på gång i familjen Andersson/Vestman.
Erik har börjat plugga energiteknik & jag ska gå upp på heltid.
Ludvig har börjat använda tramporna på sin trehjuling & jag & Sebastian har klippt oss.

Vi är glada för pappa Erik som har fått börja skolan. 3 år är utbildningen som vi hoppas ska leda till ett spännande jobb. Sebastian har köpt nya pennor till pappa på ica & sagt att han får låna spökryggsäcken om han behöver...

Ludvig har till min glädje lärt sig att använda tramporna när han cyklar på sin trehjuling. Händer dock inte så ofta, eftersom det går fortare att sparka sig fram. Men vi är stolta över att han knäckt koden i alla falll. På förskolan går det upp och ner för honom. Är fortfarande rätt trött vid lunchen & vill helst inte gå in när det vart ute & lekt.

I fredags var jag hos frissan & klippte av mig lite hår. Är nu så kort att jag just så pass får det bakom öronen, skönt. Är riktigt nöjd, ska nu bara bättra på utväxten.
Sebastian fick äran att besöka frisören i lördags, andra gången i sitt liv. Han satt som ett ljus hela tiden & svarade tyst på hennes frågor när hon försökte små prata lite. Han fick en ordentlig genomgång av sitt hår som slutade med en mini tuppkam med röd färg. Ni må tro att grabben var nöjd. När vi kom hem kunde han inte använda cykelhjälmen, så då sparkcyklade han istället.


RSS 2.0