Vattkoppor

Nu är det vår tur att få dessa små kliande koppor. Känns som att det var oundvikligt att inte drabbas då hela barnaskaran runt kvarteret har haft det & många på förskolan. Det är Sebastian som drabbats & än så länge har han faktiskt inte många alls, men mycket kan ju hända. Han har ca 5 st på ryggen & under natten har en poppat upp på armen. Det är nog febern som han mest lider av just nu. Vi hoppas bara att Ludvig får det ganska omgående, så att man inte missar så mycket jobb & skola. Just nu sover dom båda i soffan under varsin filt & snarkar så gott. Sebastian har varit vaken sen 3 i natt då han inte kunnat somna om... Kl 4 fick han sätta på en film så att jag fick mig sömn ialla fall. Är man sjuk så är man.


Hotell Wilhelmina

Hotell Wilhelmina
Hittade några bilder på Hotell Wilhelmina.

Sjukstuga + Allhelgona

Allt började första veckan i oktober då Erik hade 39 graders feber i en vecka. Den fredagen fick jag också feber & en förskräcklig hosta. Som ni tidigare läst så visade det sig att jag hade mykoplasma, jag fick antibiotika att äta i 10 dagar. Var sammanlagt hemma 2 veckor från jobbet, helt slut av feber & hostande. Men det slutade inte där... Sebastian fick sen feber & hade det i sammanlagt 12 dagar! Lite hosta fick han också, men inte alls så som jag haft. Tack gode gud för det. Efter en vecka blev det läkarbesök, men hon trodde att det höll på att vända då sänkan visade bra värden & han inte hade feber just då. Så det blev inget antibiotika, utan hostmedicin utskrivet.
På eftermiddagen hade han över 39 grader... Så på tisdagmorgon ringde det en uppgiven mamma som ville ha antibiotika & han fick det. Så nu ska han käka det i 10 dagar, morgon & kväll.
Så torsdag & fredag denna vecka fick han äntligen återgå till förskolan.
Sammanfattningsvis kan man säga att vi har vart sjuka HELA oktober! Så man är väl måttligt populär på jobbet just nu... & lönen kommer väl knappast att räcka till nästa gång den kommer.

I går åkte vi i alla fall iväg till Vilhelmina efter skola/jobb & förskola. Var framme strax före halv 8 på kvällen & det lyste så fint på kyrkogården (som är svärföräldrarnas granne) & vi fick en god middag.
I morse vaknade jag & Ludvig upp med halsont, men vi håller tummarna att vi inte behöver insjukna på allvar igen. Jag & svärmor har hunnit med en power-walk & kollat in Annelis & Q:s nya ställe. Sen blev det lite shopping på Tallen. Fick en hel massa presentcheckar av svärfar att förbruka där. TACK så hemskt mycket! Bland annat så blev det ett par Kuoma skor till Ludvig. Efter det blev det till att bege sig till hotellet för att bubbla & basta, super mysigt. Nu väntas det lassange till middag med hela tjocka släkten, tror vi är ca 14 stycken - endast =)



Denna bild är inte från hotell Vilhelmina, men man har nästan en lika vacker utsikt.



RSS 2.0