Sommar sommar sommar!!!

Nu har vi äntligen fått smaka på lite sommarvärme igen, härligt!
Hela 5 dagars ledighet har vi hunnit med också, hade nästan lite jobbångest igår. Men nu är det inte länge kvar förrän semestern äntligen är här, den är verkligen efterlängtad.

Vi har grillat massor, hunnit umgås med goda grannar & varit i olika lekparker.
Sebastian har fått smak på att spela fotboll & fiska, duktig är han också & aldrig vill han ge sig. Han kan hålla på hur länge som helst. Ludvig han älskar sin cykel, det blir många varv runt kvarteret på trehjulingen. Fotboll kan han också tänka sig, men han är dock lite väl ego... Drar bara iväg med bollen, blir nog en bra forward om några år :) Annars hänger han mest hos Peder & Maggan (i huset brevid) & klappar Morgan, deras hund. Han älskar verkligen djur. Vissa kvällar måste han bara ner till mormor & morfar för att krama deras hundar godnatt...



Blivande proffs?



- "Man måste passa också. Ludvig!"



Vattenpaus för Ludde.



Boxering pågår.

Igår cyklade vi ner till sävarån så Sebastian fick testa sitt kastspö som han fått av min arbetskamrat, han tyckte det var superkul. Vi passade på att grilla korv till mellis & bara mös i solen.



Grillar korv till mellis.



Sebbe fiskar.

 

Erik har nu sommarlov från skolan, men ska jobba några dagar här i juni & sedan resten av hela sommaren. Men denna vecka får grabbarna vara hemma & mysa på med pappa medan jag är på jobbet & sliter.
Idag har dom varit & matat fåren. Ludvig tyckte om dom vita fåren, men det svarta var han mer skeptisk till. På eftermiddagen hann dom med mellis i lekparken, då dök visst morfar upp.



Bä bä svarta lamm...






Kastar stenar i Sävarån.



Ludvig & Märta ska iväg på bilsemester.



Olle & Sebastian bygger "koja".



Efter varma sommardagar är man både trött & smutsig, vad passar då bättre än ett kvällsdopp.

 

Till helgen ser vi fram emot en kvartersfest här på ferievägen. Vi ska också hinna med att fira min morfar som fyller 75 år + att Sebbe är bjuden på kalas hos grannflickan. Mycket fest & trevligt sällskap med andra ord! :)




Kommentarer
Postat av: Cissi

Äntligen en uppdatering ;-)

Ja oj vad vi har hunnit med mycket denna långhelg. Tror Olle och Sebastian får ta en fisketur tillsammans någon dag, det var en "hit".

Då kanske de kan ta en tur till fotbollsplanen också så dina grabbar kan lära Olle (och Märta) spela fotboll. De är ju hur duktiga som helst!

2011-06-07 @ 21:06:34
URL: http://ollemarta.blogg.se/
Postat av: Bettan

Vilka härliga bilder! Visste inte att man kunde gå in och klappa fåren, det måste vi också göra någon dag.

Elsa är jätteivrig inför kalaset och har redan packat godispåsarna. :-)

2011-06-08 @ 08:52:35
URL: http://wigenstam.blogg.se/
Postat av: Anna-Malin

Ni har haft några riktigt fina, lediga dagar ser jag. Jag saknar er massor!!!

2011-06-08 @ 19:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0