Trevlig dag med goda grannar

I tisdags åkte jag & barnen iväg till 4h gården med 2 kompisar till Sebastian & deras småsyskon (Ludvigs kopisar) & mammor.
Det blev en mysig dag med djuren,vännerna & lunch i det fria. Denna gång plockade de ut två av kaninerna som barnen fick gå fram & klappa.
Innan vi åkte hem så blev det ett besök hos mini-bilarna. Sebastian älskade det! Nu kunde han verkligen leva ut det som han brukar leka här hemma med trampbilen. Nämligen att han åker iväg på jobbet (antingen volvo eller mjölkfabriken) & han kunde stanna för att tanka & köpa tidningen till morfar ;-) Gissar att vi kommer besöka det stället fler gånger i sommar.

I veckan har vi också besökt en "ny" lekpark. Vi var där någon gång förra sommaren, men den känns ny för i år =) Där finns ett "pirat skepp" som Sebastian älskar att leka i med sina kompisar.
Även en stor gräskulle som man kan rulla eller springa ner för. Ludvig & de andra små härjar också på rätt bra där. Tycker det är rätt så skönt att åka iväg till någon lekpark sådär, man behöver nämligen inte jaga Ludvig hela tiden (som hemma)...
Midre roligt är att Sebastian cyklat omkull 2 gånger på samma dag & skrapat både knän, fotknöl & höft. Men det hör väl sommaren till antar jag, att man ska ha rosa små Hello Kitty plåster både här & där (Sebastians favorit färg är rosa & lila).

Imorgon är det midsommarafton och den kommer vi att fira här i Sävar. Vi kommer att besöka midsommarstången & ha lite picknick, kanske till och med dansa små grodorna ;-)
Sen blir det grillning hos Olles & ett spännande melonbål att smaka på. Hoppas vädret håller i sig nu som det gjort de sista två dagarna, då blir allt tipp topp.



Samling vid kycklingarna



Ludvig klappar bä bä

 



Kalvarna höll sig på säkra sidan om diket.
Och på tal om dike, så var det ganska intressant också.



Hej hej kaninen!



Sebastian lyser ikapp med solen



On the road med Olle



Bäst att fylla på tanken



"Piarat skeppet"



Ludvig springer ner för kullen



I onsdags åt vi jordgubbar & kiwi till mellis, snacka om sommar!



Kommentarer
Postat av: Cissi

Snacka om att det är för barnen man lever. 4H gården och lekparken lär man inte besöka om man inte hade barn, men det hela blir ju så mycket roligare om man har någon vuxen att surra lite med :-)

Fina bilder, Sebastians blick och leende när han kör bilen säger allt!!

2010-06-24 @ 22:26:31
URL: http://ollemarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0