Dålig uppdatering

Väldans vad dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen. Tiden vill liksom inte räcka till längre till allt som behöver göras, tyvärr.

Ikväll har vi i alla fall haft kvartesfest här på Ferievägen. Vi blev ändå några stycken trots blåsigt & kallt väder, riktigt kul. Barnen skötte sig utmärkt & vi vuxna fick prata en massa. Ludvig blev dock VÄLDIGT arg när vi skulle gå in. Han fick ett riktigt utbrott. Låg och skrek och sparkade, han till och med försökte bita sig själv. Denna lille kille har verkligen humör!

Nu ska barnen nattas & sen väntar vi in några av grannarna för att fortsätta kvällen i vårt uterum. Vi har verkligen trevliga grannar. Blir mycket vin, skratt och sena kvällar =)

I torsdags var jag & barnen iväg till 4h gården på nydala. Ludvig var överlycklig inne i hagen hos lammen & satte sig för att samtala med dem =) Sebastian gick ut där ifrån efter att ett får bajsat & kissat nära oss. Han var rädd att få på skorna... Vi tittade också på grisarna, klappade kaninerna och kikade på de små kycklingarna. Vi hade en jätte mysig stund som avslutades med en glass.
Ludvig älskar verkligen djur. Grannen har ju hundar på sin gård ibland som han får kasta bollar åt, då skiner han som en sol & gör små glädjeskutt. Katterna dom har är han också förtjusta i, tyvärr är det inte ömsesidigt. Ja, han är en riktig djurälskare.

Bilder på vad vi pysslat med den senaste tiden kommer vid ett senare tillfälle.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja vi har verkligen trevliga grannar : -). Vi får hoppas att traditionen med kvartersfest är här för att stanna!

2010-06-06 @ 19:46:21
URL: http://ollemarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0