Mysig helg med släkten

Det är precis vad vi har haft. Fint väder & god mat.
Vi har tillbringat denna helg med barnens farmor & farfar, fastrar & lilla kusinen Sam.

I lördags gick jag & Annika på stan & strosade utan barn. Jag kom hem med lite smått & gott, medans Annika kom hem med desto mer ;-) Erik drog iväg med grabbarna & resterande av släkten på Wheels. Väl hemma igen gluttade vi lite på kvartsfinalen mellan Tyskland & Argentina, sen blev det grillmiddag i vårt uterum med lite rose´vin. Smaskens!
Mamma & pappa bjöd vi in till efterrätten då det vankades jordgubbar & glass.

I dag åkte vi in till Nydala på umelagun. Sebastian badade & var inte alls rädd för den stora vatten rutschkanan som han åkte själv ett flertal gånger.Modig. Ludvig ville inte bada, han var mest trött & efter lite fika somnade han i vagnen. Sebastian fick sig en körtur i minilandet innan det var dags att dra vidare. Denna gång körde han bilen med eldflmmor.
Efter det åkte vi iväg för att inhandla Sebastians 4 års present från farmor & farfar - En stor stuttsmatta! Ludvig testhoppade mattan som stod utanför butiken under hela tiden vi var där, så den lär nog användas flitigt av dem båda =)
För att avsluta en mysig helg så hamnade vi hela högen på mariehemscentrum för att käka pizza, mums. Mätt & belåten åkte vi sedan hemåt för att varva ned lite granna & försöka komma i säng i tid. Grabbarna ligger på minus gällande sovtimmar efter denna helg & det märks framför allt på Sebastian, som jag för övrigt tror ska fylla 14 inte 4. Väldans vilken attityd han har fått, speciellt mot mig. Blir till att dra gränserna hårt nu ett tag, för när man är 4 år kan man faktiskt inte bete sig hur som helst. Alla dessa perioder dom ska igenom...

Här kommer i alla fall lite bilder från vår mysiga helg.



Annika & Sam



Kusinerna hälsar på varandra



Härlig grillmiddag



Sebbe i plurret



Sam, lilla goskrutten



Mina goskruttar



Plötsligt händer det ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0