Ludvig 1 år

Vi hade en super mysig dag i lördags. Ludvig vaknade kl:5:50 så då var de bara till att pallra sig upp och sjunga för honom. Gissa om hans ögon blev stora när vi kom instapplandes alla tre och sjöng "ja må han leva", hade paket och en lite bricka med ett ljus och ett singoalla kex ;-)
Öppna paketen hjälpte gärna Sebastian till med, och han blev väldans förtjust i mobiltelefonen som han själv gett Ludvig. Hade verkligen svårt för att låta lillebror leka med den.

Självaste kalaset startade kl 13 och då var halva släkten på plats. Tårta och goda mackor stod på menyn. Ludvig älskade tårtan och var så där lagom kladdig i ansiktet när han var färdig.
Det blev mer presenter och en massa bus och surr. När Ludvig efter kl 15 på eftermiddagen självmant kröp upp i morfars knä och goade in sig så insåg vi att det nog var dags för honom att vila en stund. Det tar verkligen på krafterna att fylla år =)
När man blir 1 verkar man också lära sig hur man låtsas grinar och låtsas skrattar. Det visade han prov på på kvällen när vi busade med bilgaraget han fått. Han är en riktig bus unge!

Sebastian följde sedan med farmor och farfar in till lägenheten i stan och sov över. Så när Ludvig gjort kväll drack jag och Erik lite vin och myste på framför tv:n. Så kort och gott kan man säga att Ludvigs 1 års dag verkligen blev lyckad. Vi tackar alla så hjärtligt för de fina presenterna och alla grattis sms.



Öppna paket



Kex på morgonen, så skulle de ha vart jämt...



Sebastian fick sig också ett



En skojig pop-up leksak



Äntligen en egen dammsugare att bära runt på, en electrolux ;-)



Sebastian hjälper gärna till



Tårta!



Ska jag verkligen få???



Mmmm, va gott!



Ludvig fick också en fin trä traktor, till Sebastians förtjusning



Några andra presenter



Leker med sitt nya bilgarage



Det var kul!



Speciellt när gubben flög ur bilen. Efter 100 gånger var man tvungen att "fejk skratta"



Mamma, pappa, barn



Mammas lilla go skrutt!




Kommentarer
Postat av: Cissi

Ser ut att vara nöjd över sin födelsedag. Vilken fin dammsugare, nu har du en riktigt hjälpreda :). Syns att du inte blivit 30 än, killarna ska vara stolt över en så fräsch mamma riktigt snygg!! :)

2010-01-18 @ 12:16:38
URL: http://ollemarta.blogg.se/
Postat av: Veronica

Härliga bilder på födelsedagsbarnet och resten av familjen. Men du Cissi...vad menar du med ditt inlägg? Att vi över 30 ser ut som gamla skator eller ;-)..haha

2010-01-19 @ 09:24:13
Postat av: Fastrarna på andra sidan jorden

Åh han är verkligen så söt att man blir tårögd! Vad kul att det blev ett sånt lyckat kalas, vi önskar att vi kunde vart där och busat med våra två favorit pojkar.

Pussa och krama båda två från oss!

2010-01-19 @ 16:23:29
Postat av: Cissi

2010-01-19 @ 16:56:27
URL: http://ollemarta.blogg.se/
Postat av: Cissi

ojdå nu blev det nått fel...nja Veronica du får ta det som du vill :) (syftade dock mest på mig själv...)

2010-01-19 @ 16:57:52
URL: http://ollemarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0