Tungt

Man kan lätt säga att det kommer att bli en tung vår och sommar på Ferievägen 10.
Vi är självklart glada över att Erik fått jobbet tillbaka, och det i grevens tid. För visst visste vi att mina dagar på Ludvig inte skulle räcka till augusti, men att det var så få kvar som vi upptäckte igår hade vi ingen koll på. Dom räcker typ maj ut och då har vi verkligen spätt ut dem allt vad vi kunnat.
Så att Erik får lön igen kommer vi knappt känna av, för det kommer inte bli ett öre över. Tänk om allt bara kunde gå våran väg någon gång... Tänk om Ludvig hade fått plats på Slöjdaren som vi sökt till på mitten av april, då hade jag kunnat börja jobba, Erik får jobbet tillbaka och ekonomin hade börjat rulla igång igen sakta men säkert. Istället blev det änu ett bakslag. Det blir ännu en sommar att få ihop med minsta möjliga utgifter och ännu en sommar för Erik med kort kort semester. Det sägs att man inte blir lycklig av pengar, men nog skulle det underlätta en del...
Deppigt inlägg - Ja, men det är så det känns just nu.

Tur är i alla fall att vi har varandra.



Kommentarer
Postat av: Cissi

Men så kul att han fått tillbaka jobbet!!! Grattis! Jag förstår ert bekymmer, går det inte att sätta Ludvig på en tillfällig plats då under april, maj juni?? Och hoppas att han får på slöjdaren till augusti?

Skriver inge mer, känns bara klyschigt vad än man skriver om "tänk framåt", "det kommer en morgondag" bla bla bla. Vi ses!

2010-02-26 @ 09:10:54
URL: http://ollemarta.blogg.se/
Postat av: Faster

Tänker på er!

Synd vi bor så långt ifrån varandra, annars hade Ludde kunnat vara på "mitt dagis" här hemma. Om ungen tänker komma nångång.

2010-02-28 @ 09:25:22
Postat av: Ewa

Kan inte annat än hålla med dig.. Pengar är inte allt, men det gör det väldigt mycket enklare!! Vad skönt att Erik fick tillbaka jobbet iaf. Kristian går hemma nu igen, så slutet av varje månad är spännande nuförtiden för att se om det går ihop eller inte.. Jag hoppas det ordnar sig för er iaf! Ta hand om er! Kram

2010-03-01 @ 14:52:14
URL: http://frejjan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0