Mysig dag!

Det har varit en riktigt mysig dag idag. Egentligen en helt vanlig dag, men utan en massa bråk som tyvärr annars hör vardagen till nu för tiden.

Sebastian har haft cykel förbud idag (även kompisen Olle) efter att ha dragit iväg alldeles för långt bort igår kväll. Vi pratade lugnt och sansat (tro det eller ej, att jag kunde det..) om hur farligt det är och hur rädda vi blev och cykeln parkerades i garaget. Hade förväntat mig ett mindre vulkan utbrott i morse när vi skulle iväg till förskolan , men inte ett ord. Inte ett ord om cykeln på hela dagen. Som sagt har det varit en riktigt mysig dag trots lite regn.
Efter förskolan somnade han en timme (kanske har sin förklaring till det goda humöret också) och sen har vi varit i skogen och plockat lite enris och satt i en kruka.
Då kom polaren Olle som vi bjöd in på en lekstund. De lekte superbra och efter maten tog jag och Sebastian en tripp på ica med mormor. Han har verkligen varit på gott humör och det känns så skönt att få ha en sådan dag efter alla bråk vi haft på sista tiden.

Och för att inte glömma nämna lillebror så har han som vanligt varit på ett strålande bus humör.
Han rycker och sliter i alla sladdar, kontakter och saker han kan komma över. Har kommit på att han själv också kan gömma sig bakom någonting , typ en leksak eller gardin och leka titt-ut med oss ;-)
Ramlade tyvärr inne i tvättstugan och slog läppen i pallen före middagen, men annars har hans dag också varit toppen!


Dagens citat av Sebastian:

- Kan jag få ett nytt tuggummi?
               
- Nej, det får räcka för idag , säger Erik

- Snåljåp!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Visst är det skönt när de små har bra dagar också.

Det är så tråkigt när det bara ska bråkas...

2009-09-23 @ 10:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0