Uppdatering!

Ja idag blir Ludde lump hela 5 månader, vad fort det går! Han är en glad och sprallig kille som älskar att busa. Han skiner som en sol när han ser storebror och alla tokigheter som han hittar på. Han har också blivit ganska mammig redan nu. Är han riktigt trött så duger helst bara mamma och framför allt när han ska läggas för natten... Men igår så tog vi tjuren vid hornen. Efter som han äter en flaska ersättning på kvällen så fick pappa både flaska och lägga igår. Maten gick jätte bra, läggningen lite sämre men pappa härdade ut så 19:45 sov båda barnen igår, härligt!
Ludvig är fortfarande ingen dröm framåt små timmarna, då är det somna vakna, somna vakna som gäller. Och morgon de vill man göra någon gång mellan 5:30-6:00 ungefär.
Smakisar det började vi med när han var 4 månader. Det har blivit morot, majs och potatispure samt mild havre gröt som han älskar! Han skrattar, gapar stort och klappar högerhanden hårt i bordet, jätte ivrig. Nästan inget kommer ut och sur blir han när det tar slut.



Sebastian han har sovit alldeles för lite på slutet tycker vi, vaken hela dagar och vaken vid 6 på morgonen. Men så helt plötsligt chockar han oss och har börjat sova till över 7. Någon morgon har den till och med vart halv 8 och 8!
I morse dock var han vaken före 6 och innan vi var på förskolan så hade han (utan att överdriva) brutit ihop säker 10 gånger... De var om allt, skulle inte ha sockar, ville ha vatten, skulle inte ha vatten, ville ha glass till frukost, skulle bli buren mm mm. Så idag får det bli en tupplur i vagnen på förskolan.
Vi var iväg på vårdcentralen förra veckan för att kolla om han åkt på en urinvägsinfektion, det hade han inte. Han hade dock lite bakterier som tydligen är vanligt för killar i den åldern eftersom det är lite svårt att rengöra. Så vi fick med oss en spruta hem för att skölja med när vi duchar och badar, samt pollen medicin så han slipper allt kli i ögonen. Jag tycker han var jätteduktig hos doktorn. Hon fick lyssna på lungor och hjärta, de tog ett stick i fingret för en odlig - inte ett ljud, hon fick till och med undersöka snoppen på honom utan att han gjorde något väsen alls. Han jublade väl inte direkt men han protesterade inte heller. Och glad blev han när han fick välja en sak ur lådan. Det blev en ceris liten stuttsboll som vi den fick jaga runt golvet ;-) Pollen medicinen som vi fick utskriven är inte heller något problem att få i honom, det är han som kommer ihåg att den ska tas och vill gärna ta den flera gånger varje dag för den smakar ju så gott. Och vad det gäller rengöringen med sprutorna så går de me riktigt bra, det killas säger han och dockan "Magda" som har skruv får också bli rengjord.




Kommentarer
Postat av: Anna-Malin Andersson

Får ju inte glömma den här killen som också måste göra er mäkta stolt! Han är ju riktigt duktig som sitter hos doktorn utan ett ljud fast dom gör både det ena och det andra! Visst har man dom finaste barnen!!!

2009-06-16 @ 18:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0