Sjukstuga

Vi har riktig sjukstuga här hemma nu. Jag och Ludvig vaknade upp förkylda på lördag morgon och på kvällen fick vi även båda feber.
Sebastian var ute idag och hade haft så roligt med kompisarna, hälsat på hos mormor och morfar hade dom visst också gjort.
Men när han kom hem och jag kände på honom så var han väldigt varm. Mycket riktigt, 39 graders feber.
Han tog sig glatt en hutt med skogsbärs alvedon och efter mat och lite film var han som ny. Trodde att han skulle däcka i soffan, men inte. Då började genast tjatet om att få gå ut och leka med kompisarna.
Försöka förklara för en 3 åring att man måste vara inne när man har feber fast dom känner sig pigg är inte så lätt. Några utbrott senare så fick han på nåder följa med Erik ner till morfar för att hjälpa honom installera något. Han lär säkert va lagom sliten när han kommer hem och alvedonen slutat verka...
Ludvig den stackaren, han bubblar med näsan och sover mest hela dagen idag. Själv har jag mest ont i kroppen idag och är väligt snorig och småhostig. Känns som man går runt i sin egen lilla kupa och blir svettig så fort man rör sig.

Så med andra ord blir det inget träningspass idag heller :-(
Det börjar inge vidare det här med träningen. Först missförstånd och sen sjukdom. Men det är bara att koncentrera sig på att bli frisk så får man göra ett nytt försök.

Jag hoppas att Erik klarar sig undan, och polarna på gatan...



Kommentarer
Postat av: Veronica

Blä vad trist att vara sjuka. Hoppas ni kryar på er snabbt!

2009-08-30 @ 21:38:55
Postat av: Cissi

Usch va tråkigt att va sjuk, hoppas att det är snabbt övergående.

2009-08-30 @ 22:16:58
URL: http://ollemarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0